Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Festes

Un Nadal ple d'activitats

Arriben les festes nadalenques i el curs fa la primera aturada fins passat Reis, però les activitats educatives no s'aturen - Us oferim una selecció d'actes per a infants programada a espais de tota l'illa perquè gaudiu de les celebracions

Un Nadal per gaudir amb els infants. B. Ramon

Arriba Nadal i el curs s'atura fins passat Reis. Això no obstant, les activitats per a infants no s'aturen i omplen molts programes de festes d'institucions i ajuntaments. Aquí us en feim una selecció perquè pogueu gaudir d'unes festes plenes d'actes educatius.

Tallers que estimulen la creativitat

El CaixaForum de Palma acollirà durant les properes setmanes tallers pensats perquè els infants de totes les edats puguin gaudir aprenent i jugant en família. Retratar-te estimularà la creativitat dels més petits a través del retrat, no només pintat o fotografiat, sinó amb noves formes i recursos plàstics com les lletres, la impremta o els números, en un taller que pretén indagar en l'autoconeixement i la representació.

Un altre taller serà Llum Màgica, que donarà l'oportunitat de descobrir l'espectre no visible i el funcionament de la llum, posant a prova la creativitat que desperta el descobriment d'un món màgic de colors i de llum negra, en una activitat recomanada per a nenes i nens a partir de 4 anys. I els més petits (de fins a 5 anys) podran conèixer i jugar amb Quiric, una innovadora eina amb la qual podran experimentar a través del llenguatge tecnològic, aspectes com el dibuix lliure, les formes geomètriques o els sons. Consultau el programa complet d'activitats del CaixaForum (plaça Weyler, 3 de Palma) a www.caixaforum.es/palma.

Sensacions al galop! a Es Baluard

El Museu Es Baluard també ofereix activitats per a infants durant les festes de Nadal. Entre d'altres destaca Sensacions al galop!, un taller intergeneracional per a infants d'entre 6 i 12 anys amb els seus padrins. Organitzat conjuntament amb S'Hort Vell (Biniali), on es du a terme l'activitat, pretén enfortir els vincles dels menors amb els seus padrins. Es complementa amb la visita a l'exposició Ells i nosaltres, que es pot veure al Museu. Es farà els dies 3 i 4 gener a les 10 hores i té un preu de 3 euros. Més informació d'aquesta i altres activitats: www.esbaluard.org.

El Circ Bover a Palma

El Teatre Municipal Xesc Forteza de Palma acull el proper 30 de desembre a les 12 hores 4 clàssics, un espectacle del Circ Bover per a infants més grans de 3 anys.

Teatre a l'Auditòrium

L'Auditòrium de Palma ha programat nombroses representacions infantils durant les festes. Els dies 22 i 23 de desembre es representarà Peter Pan, el musical de Broadway. Del 26 de desembre al 6 de gener es representarà En busca del arca perdida, basada en el personatge de Mary Poppins.

Nadal amb els cinc sentits a Sóller

Els propers 27 i 28 de desembre, la Cooperativa Agrícola de Sóller acollirà el taller Nadal amb els cinc sentits, un taller per a infants de 3 a 12 anys. Preu 12 euros/dia. Cal inscripció al tel. 676 402 177 o infomescultura@gmail.com.

Teatre a Llucmajor

Al Claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor, el proper 26 de desembre a les 18 hores també hi haurà teatre per als infants: Un caramull de contes, a càrrec de la companyia Teatritx. Taquilla inversa. Dia 28 de desembre a les 18 hores, la mateixa companyia posarà en escena al mateix escenari El Rei Melcior.

Diada ludicofamiliar a Artà

Artà acollirà, el proper 30 de desembre de les 10:30 a les 13:30 hores, una Diada Lúdicofamiliar destinada a infants i pares. Serà al poliesportiu Na Caragol.

Espai de jocs i famílies a Manacor

El claustre de Sant Vicenç Ferrer de Manacor acull, el proper 22 de desembre, un Espai de jocs i famílies. A les 10 hores hi haurà un taller de música; a les 10:45 hores, un taller d'art i a les 11:15 hores, el contacontes Les girafes no poden ballar.

Nadal arreu del món a Cas Concos

Dia 30 de desembre a les 18 hores, el Centre Cívic de Cas Concos (Felanitx) acollirà l'espectacle infantil Nadal arreu del món, a càrrec de Teatremol.

Contacontes de Nadal a Santa Maria

Dia 27 de desembre, a les 12 hores, la Biblioteca Cas Metge Rei de Santa Maria acollirà un contacontes de Nadal a càrrec del Pallasso Andreu.

Contes per a nadons a Sineu

Dia 20 de desembre a les 17 hores, la Bebeteca de Sineu acull Miulacontes, un espectacle de contes per a nadons (infants de 0 a 3 anys).

Compartir el artículo

stats