Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Nadal solidari al col·legi Sant Pere

La campanya té com a objectiu principal l'adquisició de de material escolar per als infants de Ciutat Bolívar, a Colòmbia

Alumnes del col·legi Sant Pere que participen a la campanya.

Per segon any, el Col·legi Sant Pere ha iniciat una campanya solidària que té per objectiu principal la compra de material escolar per als infants de Ciutat Bolívar a Colòmbia. A més de l'aportació econòmica els alumnes del centre, també escriuen una carta felicitant el Nadal als nins i nines de Ciutat Bolívar.

La campanya no tan sols se centra a aconseguir doblers per atendre la infància en situació vulnerable, sinó que es fa a partir de la venda de productes de comerç just al mateix centre. Els dies previs a l'inici de la venda dels productes els alumnes d'ESO i Batxillerat coneixen de primera mà els valors del comerç just, com l'accés al mercat dels productors tradicionalment desfavorits i exclosos del sistema comercial habitual o pagar un preu just al productor (camperols o artesans) que cobreixi els costos de producció i permeti una vida digna.

Els productes que es venen durant els dies previs a Nadal provenen de l'associació S'Altra Senalla, que alhora s'encarrega de conscienciar als alumnes de la realitat i importància sobre el consum responsable.

Aquest doble vessant solidari de la campanya provoca una implicació total de l'alumnat, professorat, personal no docent i famílies del centre, exhaurint tots els productes a la venda en poques jornades i obligant a fer fins a dues comandes més de productes de comerç just.

Compartir el artículo

stats