Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Escoles contra la violència masclista

Un total de 27 centres escolars s'han sumat ja a la celebració coordinada del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Contra les Dones, que es commemora el 25 de novembre, amb diferents actes de repulsa a les agressions masclistes, que es duen a terme durant tota aquesta setmana.

Les comissions de coeducació d'aqueses escoles i instituts, òrgans preceptius des del curs actual, treballen en un manifest comú que es llegirà en els centres aquest divendres, 23 de novembre.

Aquestes accions, segons informen els seus promotors en un comunicat, s'emmarquen en una iniciativa anomenada Feminisme a l'Escola, dirigida a promoure les actuacions educatives de prevenció de la violència de gènere i a impulsar la igualtat efectiva entre homes i dones des dels centres d'ensenyament.

Feminisme a l'Escola, que ha fet una crida al conjunt dels centres d'educació de Mallorca perquè se sumin a aquest moviment, difondrà els actes per xarxes socials amb les etiquetes #EscolesContraElMasclisme, #25N i #SocCentreAdherit.

Compartir el artículo

stats