Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Lliuren els premis d´educació secundària a persones adultes

El Govern reconeix l´esforç personal i la trajectòria acadèmica de 31 alumnes d´educació per a adults

El conseller Martí March va lliurar els reconeixements. GOVERN

La conselleria d´Educació ha lliurat els primer Premis d´Educació Secundària per a Persones Adultes per als alumnes d´ESPA de les Illes Balears corresponents al curs 2017-2018.

En total s´han lliurat 31 premis (24 dels quals són de Mallorca) entre alumnes de totes les Illes Balears en aquesta primera convocatòria dels premis. Els centres que imparteixen estudis d´ESPA han proposat com a màxim un alumne per quadrimestre que es considera mereixedor del premi pel seu esforç personal i la seva trajectòria acadèmica.

La formació al llarg de la vida i el retorn dels joves al sistema educatiu són objectius prioritaris de la Conselleria i es preveuen mitjançant distintes actuacions al pla ´Cap a l´èxit educatiu´. Entre les mesures educatives per millorar la qualitat i l´equitat de l´educació, com és la concepció d´un sistema educatiu més flexible i l´impuls de l´aprenentatge permanent al llarg de la vida, es fa necessari arbitrar mesures que afavoreixin la millora dels resultats acadèmics. Per aquest motiu, Educació considera important destacar públicament l´esforç i el rendiment acadèmic dels alumnes adults que, gràcies a la seva constància i dedicació especial, han aconseguit obtenir el títol de graduat.

Compartir el artículo

stats