Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Solidaritat amb el Llevant

Nombrosos centres organitzen activitats solidàries amb els afectats per la torrentada, com el CEIP Mestre Colom de Bunyola

Alumnes, pares i mestres col·laboraren en les activitats del CEIP Mestre Colom, que recaptaren prop de 3.600 euros. CEIP Mestre colom

Els centres educatius continuen mostrant la seva solidaritat amb els damnificats per la torrentada del passat 9 d´octubre al Llevant de Mallorca. En les darreres setmanes, nombroses escoles i instituts han organitzat activitats per recaptar doblers que es destinaran a les zones afectades.

Un d´aquests centres és el CEIP Mestre Colom de Bunyola. Vist l´interès i la preocupació dels alumnes a les classes, es parlà del perquè de la torrentada i dels danys que causà.

Per altra part, el claustre considerà que l´escola podia posar el seu ´granet d´arena´ solidari per col·laborar amb la gent que pràcticament ho ha perdut tot i organitzà diverses activitats en les quals col·laboraren els infants i les famílies.

Durant aquestes setmanes els mestres han ajudat els alumnes a dur a terme les idees que ells mateixos proposaren per ajudar i animar els infants afectats per la torrentada (cartes, dibuixos, contes, manualitats... per enviar a les escoles de Sant Llorenç).

Dissabte passat, l´escola organitzà un matí solidari amb la venda de coques i bunyols fets pels mestres i amb la rifa de tres paneres de productes comprats pels docents i de dos quadres cedits pels pintors Damià Jaume i Marién Martínez. Els infants i les famílies col·laboraren en la venda i adquisició de números de la rifa. Els escolars d´Educació Infantil feren un mercadet solidari al pati de l´escola, en el qual varen vendre menjar i objectes fets per ells mateixos: bombons, collars i polseres, sobres-sorpresa i espelmes decoratives.

Amb totes les activitats solidàries s´han recollit prop de 3.600 euros, que seran destinats a ajudar els damnificats per la torrentada.

Aquesta ajuda, a més de beneficiar les famílies afectades, ha enriquit els mateixos infants, que han treballat el projecte a totes les àrees, des de descobrir el per què d´una torrentada fins a treballar valors com la solidaritat.

Compartir el artículo

stats