Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

ACTIVITATS

Així es restaura la Naveta dels Tudons

Alumnes del col·legi Sant Pere, de viatge a Menorca, en visiten els treballs després de l´atac vandàlic del passat mes de març

Empieza la restauración de la Naveta des Tudons tras el ataque con pintadas

Empieza la restauración de la Naveta des Tudons tras el ataque con pintadas

Para ver este vídeo suscríbete a Diario de Mallorca o inicia sesión si ya eres suscriptor.

Empieza la restauración de la Naveta des Tudons tras el ataque con pintadas COL·LEGI SANT PERE PALMA

Els alumnes de tercer d´ESO del col·legi Sant Pere varen visitar Menorca durant tota la jornada del passat divendres, per veure i conèixer el patrimoni etnològic i els llocs més emblemàtics de l´illa.

Varen visitar els municipis de Ciutadella i Maó o la muntanya del Toro, des d´on varen poder veure una vista panoràmica de tota l´illa.

El punt més important de tota la visita a l´illa veïna va ser a la Naveta des Tudons, a Ciutadella, en què just es començaven les tasques de restauració després que el monument prehistòric més important de Menorca va patir, el passat mes de març, una sèrie de pintades vandàliques que varen afectar un total de 81 pedres.

Els alumnes del col·legi varen poder veure de primera mà el que suposa un atac d´aquestes dimensions a un monument emblemàtic de la nostra comunitat, així com també el cost, econòmic i humà, que suposa la restauració del monument talaiòtic, que és peça clau en la candidatura de Menorca Talaiòtica per convertir-se en patrimoni mundial de la UNESCO.

Tots els nins i nines del centrevaren prendre consciència de la importància de la bona conservació del nostre patrimoni i no varen deixar passar l´oportunitat per animar i agrair a tot l´equip que aquests dies s´encarrega de la restauració del monument prehistòric.

Compartir el artículo

stats