Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

La ´Petita Simfònica´ interessa a 189 estudiants de 30 centres educatius

És un projecte adreçat a estudiants de música d´entre onze i setze anys per donar a conèixer la música simfònica

L´Orquestra Simfònica de les Illes Balears, amb la col·laboració d´un total de 30 escoles i conservatoris de música de les Illes Balears, prepara el campus musical anomenat ´Petita Simfònica´; un projecte adreçat a estudiants de música d´entre onze i setze anys que té com a objectiu fonamental donar a conèixer la música simfònica a partir de viure una experiència.

Per aquest projecte s´han presentat un total de 189 estudiants (90 de Mallorca, 48 de Menorca, 44 d´Eivissa i 7 de Formentera).

El projecte se centra en un campus, a la granja escola Burotell de Calvià, entre el 22 i el 25 de juny, on els professionals de la Simfònica es posaran en contacte amb els petits músics i crearan un camp de treball, en forma de convivència, que finalitzarà amb un concert públic el dia 24 de juny al Palau de Congressos de Palma. Prèviament al campament, es faran trobades per illes on els alumnes, juntament amb professors de les escoles de música i conservatoris seleccionats i músics de l´Orquestra, assajaran el repertori del concert.

Compartir el artículo

stats