Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Els alumnes interactuen amb els científics

Escolars del col·legi Sant Vicenç de Paül de la Soledat participen a l´activitat ´Som científics, ¡treu-nos d´aquí!"

Els alumnes interactuen amb els científics a través d´internet.

Alumnes del col·legi Sant Vicenç de Paül de la Soledat de Palma han interactuat amb científics de tot Espanya en una activitat de divulgació a través d'internet que tenia com a objectiu augmentar el seu interès per la ciència i la tecnologia.

A Som Científics, ¡treu-nos d'aquí! estudiants de 10 a 18 anys repten investigadors en xats en els quals poden demanar als experts sobre qualsevol tema: des de tractaments contra el càncer, fins com frenar el canvi climàtic, o com construir els trens del futur. Es tracat d´una activitat de divulgació a través d'Internet en la qual els estudiants interaccionen amb persones que treballen en ciència i tecnologia en un concurs a l'estil de Factor X, on els alumnes són els jutges.

L´activitat permet que els alumnes puguin comprovar que el que aprenen a classe s'aplica a la vida real i s'acosten a la investigació i la innovació des del punt de vista dels que hi treballen.

L'activitat es du a terme del 16 al 27 d'abril i és possible gràcies a la col·laboració d´EduCaixa i l'Obra Social la Caixa. La Zona Futur està patrocinada per Thales Foundation.

Eduard Cuadrado, docent de ciències del col·legi Sant Vicenç de Paül de la Soledat destaca que "en aquesta activitat, els alumnes han conegut de prop la tasca de científics i enginyers reals que desenvolupen molts dels projectes punters a casa nostra".

Compartir el artículo

stats