Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

L´´eTwinning´ reuneix un centenar de docents

El CEP de Palma acull una jornada de formació d´aquest projecte internacional de professors i alumnes a través de les TIC

La jornada va comptar amb la presència del conseller d´Educació, Martí March.

Un centenar de docents varen participar la setmana passada a la primera jornada regional d'eTwinning, que es va fer al Centre de Formació de Professorat (CEP) de Palma Jaume Cañellas.

L'acte va comptar amb la participació del conseller d'Educació i Universitat, Martí March; de la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria Alorda; i del coordinador del Servei Nacional de Suport eTwinning Espanya, Carlos Javier Medina.

ETwinning forma part del programa Erasmus+. El seu objectiu és promoure i facilitar el contacte, l'intercanvi d'idees i el treball en col·laboració entre professorat i alumnat dels països que participen en eTwinning, a través de les TIC.

Els projectes que es duen a terme no impliquen mobilitat en cap cas, però han sorgit molts projectes Erasmus+ arran d'aquests primers contactes en eTwinning. Segons la Conselleria, això vol dir que molts dels professors que comencen treballant en projectes eTwinning, amb els anys acaben dissenyant un projecte Erasmus+ on es visitaran mútuament depenent de l'acció clau escollida.

Des de la posada en marxa d'aquests programes a les Illes Balears, hi han participat 663 docents i 289 centres amb 410 projectes. A més, s'han lliurat 18 segells nacionals, 16 segells europeus i un Premi Nacional.

Des de la posada en marxa d'aquests programes a les Balears, han participat 663 docents i 289 centres amb 410 projectes i, a més, s'han lliurat 18 segells nacionals, 16 segells europeus i un Premi Nacional.

Compartir el artículo

stats