Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

El futbol sala s´acosta als escolars

El Palma Futsal visita els alumnes del CEIP Jaume I de Palmanova en el marc del programa ´Jugam amb l´elit´

Els jugadors del Palma Futsal amb els alumnes del CEIP Jaume I de Palmanova.

Un centenar d´alumnes de 4t i 5è de primària del col·legi Jaume I de Palmanova varen rebre ahir la visita dels jugadors i tècnics del Palma Futsal, encapçalats per l´entrenador, Antonio Vadillo,. La visita s´emmarcava en el programa ´Jugam amb l´elit´, impulsat des de la Direcció Insular d´Esports del Consell de Mallorca amb l´objectiu d´acostar als més joves els valors de la pràctica esportiva.

L´activitat va comptar també amb un atractiu més: el futbolí humà, amb el qual els alumnes s´han mesclat amb els jugadors professionals per practicar futbol sala. Ha estat l´estrena d´aquesta nova eina que el Consell i el Palma Futsal posen en marxa per reforçar les activitats de difusió dels valors de l´esport entre els infants i joves.

El programa ´Jugam amb l´elit´ va néixer l´any 2015 i compta actualment amb la col·laboració de 10 clubs d´elit amb els quals la Direcció Insular d´Esports del Consell organitza diades esportives prèvies als partits professionals i també coordina un programa de visites escolars d´aquests clubs i esportistes per tal que puguin transmetre els valors positius que aporta l´esport als infants i joves d´arreu de l´illa.

Durant la primera temporada d´aquest programa, el curs 2016-2017 es varen organitzar més de 70 activitats i enguany, des de l´inici de curs escolar ja s´han desenvolupat més de 60 activitats en les quals han participat 24.000 escolars.

Compartir el artículo

stats