Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La dona a la ciència

Xerrades de científics als centres educatius

Científics mallorquins visiten a partir d´aquesta setmana diversos centres educatius de l'illa per impartir xerrades amb l'objectiu de fomentar les vocacions científiques i donar visibilitat a la tasca investigadora de les dones.

L'Institut d'Investigació Sanitària de les Balears (IdISBa), juntament amb la Conselleria d'Educació, i amb la col·laboració de la Universitat de les Illes Balears, ha organitzat xerrades amb investigadors de diferents branques científiques per contribuir al foment de les vocacions entre els infants i donar visibilitat a la tasca investigadora de les dones.

Més de 40 científics de diferents àmbits explicaran a les aules de més de 40 centres la seva experiència personal, a fi de fer visible la seva tasca, i així combatre estereotips i biaixos culturals que poden donar lloc a actituds negatives cap a la ciència, amb l'objectiu de contribuir a lluitar contra la desigualtat de gènere en el camp de la ciència i la tecnologia.

Una trentena de centres mallorquins s'han inscrit per participar en aquesta iniciativa, com l'IES Mossèn Alcover a Manacor, l'IES Ramon Llull a Palma, de l'IES Baltasar Porcel a Andratx, o al CEIP Llorenç Riber de Campanet, entre d'altres.

Compartir el artículo

stats