Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Música

Vuit cooperatives canten a benefici dels infants malalts de càncer

El Teatre Principal va acollir el novè concert solidari de les cooperatives d´ensenyament, a benefici d´Aspanob

Vuit cooperatives canten a benefici dels infants malalts de càncer

El Teatre Principal de Palma es va omplir d'alumnes i famílies de les escoles cooperatives de la UCTAIB, per recaptar fons per l´associació Aspanob, de famílies d´infants malalts de càncer.

Hi participaren vuit cooperatives educatives: Es Lledoner, Es Liceu, Son Verí Nou, Gorg Blau, Art i Sons, CIDE, Aula Balear i Mata de Jonc, que mostraren la seva feina al públic.

El concert comptà amb l´assistència del director d'Innovació i Comunitat Educativa, Jaume Ribas, i el de la directora general de Treball, Economia Social i Salut Laboral, Isabel Castro. A més, els seus responsables volen destacar la feina altruista de Santi Pons, actor i presentador dels dos torns del recital.

Les actuacions varen ser de gran nivell i plasticitat, perquè "gaudírem de tributs a Queen; dedicàrem un temps a cada cosa; vàrem ser una banda de rock; férem una festa de la Pau; nosaltres vàrem ser el món; gaudírem de la diversitat feta música, ens enfilarem per muntanyes no molt altes i al final ens enlairàrem tots amb esperança amb uns atractius calcetins grocs", afirmen des de l´organització.

Aquest ha estat el novè any que s´ha organitzat aquest concert cooperatiu solidari, que compta amb la participació dels centres educatius cooperatius associats a UCTAIB.

Compartir el artículo

stats