Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

El CC Fra Joan Ballester, a l'Escola d'Hoteleria

Els alumnes de quart d'ESO d'aquest centre varen poder conèixer l'oferta formativa i els plans d'estudis en Turisme

Tots els alumnes de quart d'ESO del CC Fra Joan Ballester de Campos realitzaren una visita organitzada pel departament d'Orientació del centre a l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears (EHIB), situada al campus universitari de la carretera de Valldemossa.

Ens varen rebre amb una xerrada informativa sobre els diferents plans d'estudis que ofereix l'EHIB, que disposa d'un sistema de formació molt complet relacionat amb el món del turisme, com és el Diploma Universitari de Direcció Hotelera Internacional (Títol propi de la UIB), Especialista en Serveis de Cuina i Restauració, Direcció i Gestió de Restaurants i Bars o Especialista en Alta Cuina, entre d'altres.

Els alumnes pogueren conèixer de primera mà com és el dia a dia d'un estudiant universitari participant activament a diferents tallers pràctics, com per exemple gestionar una reserva vacacional, fer un còctel i degustar-ho, doblegar torcaboques o visitar les cuines, aprendre quina feina fan al laboratori.

Va ser un dia molt divertit.Una passa més per tal de preparar-nos per fer front al proper futur amb ànims, il·lusions i molta esperança.

Compartir el artículo

stats