Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Tradicions

Les escoles celebren Sant Antoni

Els col·legis Sant Antoni Abat, CIDE, Sant Josep Obrer i Sagrat Cor foren només alguns dels que organitzaren actes

Alumnes del col·legi Sant Antoni Abat i del CIDE durant la celebració d´aquestes festes tradicionals.

En els darrers dies, han estat molts els centres educatius de tota l´illa que han celebrat la festa de Sant Antoni -i la de Sant Sebastià­amb nombrosos actes. Aquí en teniu un recull.

El col·legi Sant Antoni Abat va organitzar múltiples activitats, des de la decoració de les classes amb motius de Sant Antoni, tallers de balls mallorquins, murals, decoració per tot el centre, confecció de màscares o música de xeremies en les quals participaren tots els alumnes. El vespre varen fer un fogueró per a tota la comunitat educativa.

Els alumnes de 5è i 6è de Primària del col·legi CIDE celebraren Sant Antoni i Sant Sebastià amb una torrada a la comuna de Lloret de Vistalegre. Els alumnes de 3r i 4t varen fer la seva torrada de les festes a Son Caudet. Divendres, 19 de gener, el CIDE celebrà les festes amb foc i fum. Entre altres activitats, es muntà una torrada per als alumnes de secundària gràcies a la col·laboració de l'APIMA.

Els escolars dels col·legis Sant Josep Obrer i Corpus Christi també celebraren la festa amb gloses i música tradicional. També els alumnes de l´escoleta de Sant Josep Obrer han treballat la festivitat de Sant Antoni amb diferents activitats, dibuixos, tallers i decoracions, a més d´una torrada al pati.

Finalment, el col·legi Sagrat Cor també va celebrar Sant Antoni. Ho va fer amb organitzant les tradicionals beneïdes en les quals participaren els alumnes de 4t, 5è i 6è de primària, que dugueren les seves mascotes al centre, on foren beneïdes per Mn. Antoni Mercant. La mateixa setmana, el centre també va celebrar la festa de Sant Sebastià amb foguerons i dimonis.

Compartir el artículo

stats