Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Els infants participen en les decisions del poble

Els infants de Santanyí trien els seus portaveus al Consell Municipal de la Infància i l´Adolescència

Santanyí és Ciutat Amiga de la Infància d´UNICEF.

Una assemblea celebrada el passat 26 d´octubre va elegir els portaveus infantils del Consell Municipal de la Infància i l´Adolescència de Santanyí, el punt de trobada entre l´Ajuntament i els menors, on aquests poden traslladar quins són els problemes i necessitats que tenen. L´elecció es va fer en el marc del Grup Municipal de Participació Infantil, que compta amb representants dels centres educatius del municipi.

Tota aquesta iniciativa de participació democràtica s´emmarca dins el projecte d´UNICEF Ciutat Amiga de la Infància, que té per objectiu donar veu als infants i adolescents i situar la infància com un dels eixos principals de la gestió política municipal. Santanyí es va afegir a aquest projecte i tant un òrgan com l´altre (Consell Municipal de la Infància i de l´Adolescència i Grup Municipal de Participació Infantil) es reuneixen periòdicament per fer aquest trasllat d´inquietuds i necessitats a l´equip de govern del municipi.

Diversos regidors i el batle de Santanyí, Llorenç Galmés, visitaren els al·lots que participaren a l´assemblea i els varen recordar la importància que té formar part d´aquests òrgans.

Compartir el artículo

stats