Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Darreres setmanes per enviar receptes al concurs de cuina

La primera fase del concurs de cuina saludable de 'Diari de l'Escola' i El Corte Inglés finalitza el 14 de maig

Darreres setmanes per enviar receptes al concurs de cuina

El concurs Mastercuina, organitzat per Diari de l'Escola i El Corte Inglés encara la recta final de la primera fase, en la qual els participants han d'enviar les seves receptes per poder optar a ser seleccionats per participar a la gran final, que es farà el proper 28 de maig.

Recordam que si encara no heu enviat la vostra proposta culinària i teniu entre 7 i 15 anys,ho podeu fer fins dia 14 de maig.

Recordau que heu d'enviar les vostres receptes per escrit a DIARIO de MALLORCA per correu ordinari (C/ de Puerto Rico, 15 07006-Palma) o electrònic (circulo10.diariodemallorca@epi.es).

La vostra recepta pot ser un primer plat, un segon o unes postres. L'únic requisit del concurs és que utilitzin algun producte típic de l'illa i que siguin receptes saludables.

Recordau també que en aquesta primera fase es valorarà que les receptes enviades vagin acompanyades de dibuixos o fotografies del procés d'elaboració i del resultat final i que incloguin informació detallada de tot el procés d'elaboració

Entre totes les receptes rebudes en aquesta primera fase, se seleccionaran els dotze finalistes que participaran a la final que es farà a El Corte Inglés d'Avingudes. Els finalistes hauran d'anar-hi amb el plat preparat i un jurat, en el qual hi haurà persones de reconegut prestigi en l'àmbit de la cuina de Mallorca, triarà els guanyadors d'aquesta edició.

Tots els finalistes rebran nombrosos premis gentilesa d'El Corte Inglés i DIARIO de MALLORCA, com targetes regal o bicicletes, entre d'altres.

Compartir el artículo

stats