Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Mastercuina

Participació fidel al concurs de receptes Mastercuina

Joan Llorente Cladera, de 10 anys, ja ha enviat la seva recepta per al concurs Mastercuina d'enguany - Aquest alumne del CC Sagrat Cor de Palma ha participat diverses vegades al concurs de receptes saludables i en fou guanyador en una ocasió

Joan Llorente durant l'elaboració del plat.

Magdalenes de granada, aquesta és la proposta que ha enviat Joan Llorente Cladera, de 10 anys i alumne del CC Sagrat Cor de Palma, per al concurs Mastercuina organitzat per DIARIO de MALLORCA i El Corte Inglés.

Aquesta no és la primera vegada que Joan Llorente pren part en aquest concurs que pretén fomentar la cuina saludable i els productes locals entre els escolars de l'illa. Ja participà en diverses edicions anteriors i fou un dels guanyadors en una d'elles.

Si encara no heu enviat la vostra proposta culinària i teniu entre 7 i 15 anys,ho podeu fer fins dia 14 de maig. Recordau que heu d'enviar les vostres receptes per escrit (poden tenir dibuixos, fotografies del procés d'elaboració, etc.) a DIARIO de MALLORCA per correu ordinari (C/ de Puerto Rico, 15 07006-Palma) o electrònic (circulo10.diariodemallorca@epi.es). Pot ser un primer plat, un segon o unes postres. L'únic requisit del concurs és que utilitzin algun producte típic de l'illa. Entre tots els treballs rebuts, se seleccionaran12 finalistes que el 28 de maig assistiran a la gran final que es farà a El Corte Inglés d'Avingudes.

Compartir el artículo

stats