Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Setmana en femení

Cartell del concert solidari.

Solidaritat Si heu arribat a aquesta pàgina del suplement ja us haureu adonat que hem dedicat uns espais a recordar que el proper diumenge és el Dia de la dona treballadora. Doncs per demà dia 6 i entorn a aquesta celebració Casal Petit ens convida a un Concert solidari amb el Cor de Mestres Cantaires de la UIB que dirigeix Pilar Riera. La cita serà a l'Església de Sant Antoniet de Palma, a les 19:30h i el donatiu és de 5 euros.

Una mica d'història La primera celebració del Dia de la Dona treballadora va tenir lloc el 19 de març de 1911 a Alemanya, Àustria, Dinamarca i Suïssa, però va ser el 1977 quan l'Assemblea General de les Nacions Unides va convidar tots els estats a declarar un dia com a Dia Internacional pels Drets de la dona i la Pau internacional.

Música de dones Precisament aquest dia 8 el programa de ràdio La ruta d'Orfeu d'IB3 ràdio (22h) dedicat a la música clàssica oferirà diferents aportacions en femení sobre l'efemèride a més d'escoltar música escrita o interpretada exclusivament per dones. Segur que sonaran peces de la gran Hildegarda von Bingen o la mallorquina Mercè Pons.

Aquarel·les Avui horabaixa la llibreria Rata Corner inaugura una exposició d'aquarel·les del col·laborador d'aquest suplement i la persona que sap més de llibres per a joves, Miquel Rayó. I és que com escriu l'eclèctic artista: "La vida és aquarel·lable". El títol de l'exposició és De tant mirar paisatges.

Compartir el artículo

stats