Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Músics i poble

Ben segur que aquesta publicació aportarà informacions noves

Ramon Rosselló.

Presentar Ramon Rosselló Vaquer, avui, hauria de ser del tot innecessari. És un dels trescadors d'arxius i biblioteques més actius de Mallorca, no hi ha racó amb documents en el qual no hi hagi passat hores trescant notícies, buidant textos i diaris i cercant partides de naixement.

Guardonat diverses vegades, la seva tasca fou mereixedora del Premi Josep Llompart al marc dels Premis 31 de desembre de l'Obra Cultural Balear, entre d'altres.

Rosselló ha tret, fa pocs mesos, un nou volum que amb el títol de Felanitx, músics i cantants presenta les biografies de tots els personatges felanitxers relacionats amb la música de forma activa, com a compositors, intèrprets o directors. Una espècie de diccionari biogràfic que té el valor afegit de comptar amb fotografies i il·lustracions.

A més de com a treball recopilatori, ben segur que aquesta nova publicació de l'historiador aportarà informacions noves sobre el fet musical de Mallorca. Tant de bo es facin iniciatives com aquesta a molts d'altres indrets.

Compartir el artículo

stats