Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Ciència, Lluna i Llibres

Logo de la Societat Balear de Matemàtiques.

Ho he dit en altres ocasions, sense la Societat Balear de Matemàtiques la divulgació científica, en aquest indret nostre, estaria plena de mancances. La tasca que Dani Ruíz, Josep Lluis Pol i d'altres fan en pro de donar a conèixer descobriments, fórmules i mecanismes que acosten la Ciència a tothom és enorme. Així que hem d'esmentar que el proper dilluns dia 23 juntament amb el CentMat es presentarà un ventall d'activitats que els professors podran fer dins i fora de l'aula en matemàtiques durant el curs escolar així com el calendari d'altres cites relacionades amb la Ciència.. L'acte serà a les 18 hores a la sala d'actes de l'edifici Anselm Turmeda del Campus universitari.

El cicle La Lluna en vers, organitzat per Mallorca Literària, s'inicià el passat mes de juny i acabarà el 27 de setembre a la Institució Alcover de Manacor. Entremig diferents propostes musicals i poètiques que, durant els mesos d'estiu hauran omplert de cultura espais curiosos. Podeu veure i consultar el programa complet a www.lallunaenvers.cat. Encara sou a temps de gaudir d'alguna de les propostes que queden.

La llibreria Embat també té un setembre farcit de bones i interessants propostes. D'ara i fins final de mes té previstes les següents activitats: Dia 25 a l'hotel Valparaíso presentació amb Santiago Niño-Becerra, el dia 26 a Quars llibres una altra cita amb Nicolas Sartorius, el dia 28 a Port Adriano una master class de Yoga i signatura dels llibres de Xu Lan i a la seu de la llibreria presentació del llibre Sexe i cultura a Mallorca: El cançoner, la narrativa i el sexe, de Gabriel Janer Manila.

Compartir el artículo

stats