Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Monestir, Wagner, arròs i melé sufflé

Santuari de Sant Salvador

Monestir A Sant Salvador de Felanitx hom hi pot arribar, caminant, de diferents maneres i des de diferents punts de sortida. Una pot ser des de Portocolom, passant pel costat de la zona coneguda com a Sa Lleona de s'Horta i voltant ran del Castell de Santueri. Una altra des del municipi, des del Parc de Sa Torre cap a Son Suau. La tercera, que és la més emprada, és la que, deixant el cotxe a la creu de terme que hi ha al final de la primera recta, segueix les dreceres marcades.

Wagner Una vegada arribam al cim i mentre esperam que els cuiners del restaurant que hi ha dins el monestir coguin l'arròs (és recomanable menjar l'arròs sec, típic de la casa) paga la pena entrar a l'església i invertir dos euros per veure i escoltar un espectacle de llum amb la música de fons del Cor dels Pelegrins de l'òpera Tanhausser de Wagner.

Menjar Una vegada asseguts a taula (millor si és al costat d'alguna de les finestres) i com a preludi al plat principal, una mica de pa amb sobrassada i mel. Per fer bona boca. Després l'arròs i per acabar la tradicional recomanació de la casa: melé suflé. Per cert, si voleu saber com es fa, podeu consultar el "blogxocolatera.blogspot.com" de n'Aina Mestre. Hi trobareu també múltiples i variades receptes de carn, peix i postres. Totes bones de fer.

Compartir el artículo

stats