Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Fils

Cablejat a Palma.

Embulls. Passeig de ronda. Passeig pels barris no cèntrics de Palma. Quan l'absència de merdes de ca ho permet val la pena mirar a l'aire. A vegades, massa sovint, hi trobes elements que destrueixen el paisatge, com el que il·lustra la foto adjunta: un embull de fils mal de desfer. Línies elèctriques, línies de telefonia, línies d'enllumenat públic... jo que sé: un autèntic nus d'Ariadna. Però no es va parlar una temporada del soterrament de tots els fils? No valdria la pena obligar, a les obres noves, a soterrar-ho tot? La de la foto està davant una construcció nova, a un barri de cases baixes.

Barreres arquitectòniques. Al mateix barri també hi trobam pals enmig de les voreres que dificulten, quan no impedeixen, el pas. I ja no parlem de quan es tracta de persones en cadira de rodes o adults portant cotxets de nin petit: han de baixar al carrer i circular pel mig. Això si no hi ha un cotxe aparcat que ho impedeixi. Les barreres arquitectòniques són moltes i de diversa índole. Hem de lluitar perquè s'eliminin del tot. Si més no les d'espais públics.

Pintades. Ho ha publicat aquest diari fa uns dies: Pintades a una casa de Son Espanyolet. I és que els veinats protesten per la forma de com es fa el lloguer turístic a la barriada palmesana. I com deia l'escrit a la façana, els polítics deixen fer.

Compartir el artículo

stats