Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Novembre

Arbocera a Son Puig.

Rosaris. La tradició assenyala que entorn de l´1 de novembre padrins i/o padrins joves regalin un rosari als néts i/o fillons que encara són nins. Un rosari fet de fruites confitades i una patena amb una imatge de paper aferrada. Jo en vaig rebre uns quants i també n´he regalat uns altres. Ara, però, he vist com a les pastisseries, al costat dels rosaris fets de forma tradicional n´hi ha uns altres que no tenen res a veure, ja que estan fets de... llaminadures! Podem dir, però, que, malgrat tot, la tradició contina? No ho tenc clar.

Mobilitat. Pels propers 16 i 17 de novembre a la Misericòrdia de Palma, unes jornades amb el títol "Com viure sense cotxe". Ho organitza Ecotxe i va dirigit a totes les persones interessades en el tema, amb el fi d´intercanviar coneixements i idees sobre com es pot viure sense un vehicle motoritzat. I demàs: No és, la Misericòrdia una de les seus del Consell Insular, l´administració que construeix l´autopista de Llucmajor a Campos? Fomentar el viure sense cotxes i al mateix temps construir autopistes.Curiosa paradoxa.

Tardor. Un altre dia parlarem d´esclata-sangs i bolets. Avui deixeu-me que vos mostri una foto d´una arbocera. És feta a Palma a la zona de son Puig, bon lloc per caminar per la muntanya... encara.

Compartir el artículo

stats