Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Les llàgrimes de/per Sant Llorenç

Les llàgrimes de/per Sant Llorenç

Llàgrimes. El fenòmen astronòmic conegut com Les llàgrimes de Sant Llorenç té lloc cada principi del mes d´agost entorn del dia 10, festa de Sant Llorenç, màrtir. Malauradament aquests dies, les llàgrimes de sant Llorenç no són de caràcter astronòmic. Avui les llàgrimes de Sant Llorenç esdevenen Llàgrimes per Sant Llorenç.

Voluntariat. A través d´un programa de ràdio, a l´equip del qual tenc el plaer de pertànyer, El Crepuscle encén estels, he pogut constatar en diferents ocasions la capacitat de reacció que tenim els mallorquins a l´hora de respondre a les sol·licituts d´ajuda pels qui la necessiten. I aquests dies la constatació ha estat del tot verificada. Han estat molts els voluntaris que han volgut col·laborar en les tasques d´ajuda a les famílies de Sant Llorenç. Els joves, i no tant joves, s´han mobilitzat.

Queta i Teo. Per tancar la passejada una notícia: ens ha deixat, jove, na Queta, del duo Queta i Teo, que, pels qui tenim una edat, fou un referent musical enllà pels anys seixanta. Francina Pizà Aulet tenia seixanta quatre anys, una edat en la qual encara es poden portar a terme projectes de tot tipus. Ens queda el seu record en forma d´enregistraments.

Compartir el artículo

stats