Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Amics i coneguts

Cóctel Premis DM.

Cites com la que feu aquest diari fa una setmana serveixen per retrobar-nos amb amics i coneguts amb els que feia temps no teníem ocasió de compartir conversa. Així que he d´agrair la convocatòria i la invitació a l´entrega dels Premis Diario de Mallorca, ja que vaig poder retrobar la sempre agradable tertúlia amb Joan Carles Palos, que en uns mesos anirà a Viena per veure i escoltar en directe la música de Johnn Williams dirigida per ell mateix!

Parlant de directors, enguany i al festival de Bayreuth, en el que cada estiu es programen produccions interessants de les òperes de Richard Wagner, el cantant Plácido Domingo es posarà al front de l´orquestra del festival per dirigir Die Walküre, una obra que coneix bé, ja que en el seu repertori de tenor hi figurava el paper de Sigmund que cantà en diferents ocasions fa uns anys.

Però tornem a la nit dels premis. Animada conversa amb J. A. Cifre de Caixa Colonya. L´entitat acaba d´atorgar a Ruth Tormo Benavent el Premi de Narrativa Infantil i Juvenil per la seva obra Una història de nassos. Amb Amadeu Corbera, ànima de la recuperació de l´Arxiu del músic Baltasar Samper, també coincidírem una estona. I amb Rafel Lladó i amb n´Andreu Manresa i amb Jaume Munar i amb l´ambientòleg Lluis Amengual col·laborador d´aquesta casa i amb Toni Calafell, qui me presentà el fill de Miquel Ferrer Sancho. Sense oblidar, la sempre atenta Mercè Marrero, del braç de Montse Fuster, entusiasmada amb la nova cafeteria que Amadip-Esment ha posat al Casal Balaguer de Palma. D´obligada visita.

Compartir el artículo

stats