Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

El meu Bellver

Equip de col·laboradors de Bellver B. Ramon

Fa un any, coincidint amb el número 889, vaig començar una nova aventura periodística a Diario de Mallorca: la de coordinar les pàgines d´aquest suplement cultural que teniu en les mans. Han estat 49 setmanes plenes de Cultura, en sentit ample.

La comanda que me feu la directora del diari, Maria Ferrer, a qui no puc mes que està agraïdíssim, arribava després del nomenament de Francesc Rotger com a nou director de l´Illenc, l´Institut que promociona la nostra cultura aquí i més enllà.

No era tasca fàcil seguir les passes de l´amic i periodista, qui m´ajudà en tot moment en els primers dies i setmanes de transició. Gràcies doncs a tots dos, a na Maria per la confiança depositada i a Francesc per estar prop meu.

Però la gratitud s´ha d´ampliar a moltes altres persones a les quals dec aquest any de feina i gaudi. Sí, de gaudi. Fer que Bellver surti cada dijous és un plaer, me manté mentalment actiu. En el fons és també un acte de creació.

Entre aquestes persones imprescindibles tenim a les dissenyadores (i molt més que això) de les vuit pàgines; que han estat, i són, un puntal de Bellver. Na Merche Gómez i na Clara Solano, gràcies per la vostra ajuda i pels vostres consells, sempre encertats. També a Raúl Sanz; treballar davant teu, només amb un ordinador entre mig, és un luxe.

I què podem dir de les secretàries de redacció, primer na Maria Llabrés i ara na Verònica Martínez Totes dues una ajuda inestimable. No podem oblidar els companys de la redacció del diari. Esper amb il·lusió, cada dimarts, la xerradeta il·lustrativa. Pilar Garcés, Lourdes Duran, Rosa Ferriol, Maties Vallés, Gabi Rodas, Miquel Adrover, Felipe Armendáriz, Elena Vallés, Joan Riera i molts d´altres, també gràcies per fer-me sentir com a casa.

I no podem oblidar els col·laboradors, sense ells aquest suplement no sortiria. Tant els qui pertanyen a la casa mare, Prensa Ibérica, com els qui són d´aquí. Uns porten anys escrivint per Bellver (Biel Mesquida, Antoni Pizà, Florentino Flórez, Miquel Rayó, Fernando Alomar, Biel Amer, Albert Lliteras...), altres s´han incorporat durant el darrer any. A tots ells, milers, molts milers, de gràcies.

I també gràcies a les editorials que ens faciliten la tasca. I, per suposat als lectors, sense ells no tendirà sentit publicar cada setmana unes pàgines que ens agradaria fossin un referent.

Compartir el artículo

stats