Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Òpera, Centre musical i gregorià

Francesc Cañellas i José M. Moreno.

Cañellas. Sempre és una sorpresa anar a una conferència o taula rodona en la qual hi intervé Francesc (Kiko) Cañellas. I la que oferí el passat dia 8 com a preludi al Werther del Principal no fou una excepció, ens sorprengué amb idees. També tingueren petites però sucoses intervencions Víctor Navarro i José M. Moreno.

Centre de recerca. Visitar la rectoria de Campanet és entrar dins un espècie d´arxiu musical. Joan Parets i Serra, el rector, és un referent pel que fa a la recerca i documentació musical mallorquina. De fet és l´ànima del Centre de Recerca i Documentació Històrico-Musical de Mallorca, que tot i haver traslladat molt del material a Sa Pobla, encara conserva a la rectoria llibres, carpetes i documents. I que sigui per molts d´anys.

Gregorià. Els Amics de la Música de la Colònia de Sant Pere ja preparen la VII Setmana de Música antiga, que enguany, a més de diferents concerts durant l´estiu, tendrà el valor afegit d´un curs sobre Cant Gregorià (del 18 al 20 de juliol), impartit per Juan Carlos Asensio, director de Schola Antiqua. Els interessats ja es poden inscriure i rebre informació al perfil Facebook dels Amics De La Música Colònia De Sant Pere.

(En el passat número, l´autor del comentari sobre el llibre de Llucia Ramis era Alberto Lliteras Lezcano i no A. Picazo)

Compartir el artículo

stats