Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Poesia, música i periodistes

Poesia, música i periodistes

Poesia. Un anys més ens ha arribat el Festival de Poesia de la Mediterrània, tot un èxit, amb propostes del tot originals, com la que oferiren Sebastià Alzamora i Joan Miquel Oliver o la de Pascal Comelade, com sempre tan curiós i sempre nou. Enhorabona als organitzadors (te pots sentir al·ludit Biel Mesquida, estimat company de pàgina). Cicles com aquest fan de Palma un lloc de referència.

Alzamora. Tornem a Sebastià Alzamora. Amb l´escriptor vaig coincidir en una tertúlia radiofònica. Parlàrem de literatura, de compromís i de música. Entre els seus gustos Arvo Pärt i el seu Spiegel im Spiegel, The Cure i A forest i Black Star de David Bowie.

Joves perdiodistes. El passat dijous, com a preludi del Dia del llibre, aquest suplement dedicà les pàgines centrals a la publicació de recomanacions fetes per adolescents, que per un dia es varen convertir en periodistes. Ens consta que la idea de donar veu als joves ha estat ben valorada. Així doncs, no serà la darrera vegada que això passi. Qui ha dit que els suplements de cultura només són per adults?

Enhorabona doncs a Maria Mayans, Paula Walker, Jun Calafell, Alejandro Aragoncillo, Laura Gallo, Jaume Pérez, Claudia Pardo, Joan Mesquida, Paula Guerrero, Catalina Gual de Torrella i Irene Coll, convertits en periodistes novells.I encara més, la portada, amb l´article de Miquel Rayó, donà unitat a aquest especial.

I per seguir parlant de nosaltres, esmentar que de tant en tant publicarem recomanacions de llibres editats a Mallorca en aquesta secció que hem titulat genèricament Fet a l´illa (pàgina 6 del suplement d´avui).

Compartir el artículo

stats