Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Pallassos, monges i matemàtiques

Rodetes per fer rubiols.

Pallassos. Si La sonrisa médica no existís l´hauríem d´inventar. Els pallassos d´aquesta associació fan una feina impagable amb els nins hospitalitzats, molts d´ells amb malalties que els obliga a restar a l´hospital una llarga temporada. Ara, el grup sense ànim de lucre ha triat nou director artístic, que no és altre que Xavi Núñez. Des d´aquí li donam l´enhorabona.

Robiols. Dolces o llises? Parlam de les panades. Cada casa té la seva pròpia recepta pasqual. Amb carn tota sola, amb carn i pèsols (estrigassons, deim a Felanitx), de peix, fins i tot de sípia. I els rubiols? Oh els rubiols! Segur que encara trobaríem més receptes. Cada casa, o millor dit, cada persona té la seva pròpia manera de fer-los. Que si de brossat, que si de cabell d´àngel, que si amb suc de taronja... Enguany he provat una recepte antiga de les monges de la Caritat de Son Roca de Palma. Mèl. I no porten sucre! I sempre emprant les eines adequades, com les rodetes d´altre temps.

MateArt. El proper dijous dia 19 la divulgadora científica i matemàtica de la Universitat de Sevilla, Clara Grima, donarà una conferència al Caixafòrum de Palma. Títol "L´art de fer matemàtiques per dominar el món", dins el cicle "Navegant per la complexitat del segle XX". Grima és una de les grans comunicadores cientifiques que conec. Imprescindible.

Compartir el artículo

stats