Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Lectures

Portada disc Through the Lens of Time.

Hàbits. A través d´Esther Alviz m´arriba l´informe que anualment fa el departament de comunicació de Nubico, referent als hàbits de lectura dels espanyols. Durant el 2017 sembla que el dia de la setmana en el qual es llegeix més és el diumenge, que el 15 d´agost passat fou el dia en el qual es va llegir més i que les dones llegeixen més que els homes. La lectura a través de plataformes i equips electrònics es concentra principalment en les grans ciutats i que la franja horària en la qual es llegeix més és la que va de les 22h a les 24h. L´estiu és quan es llegeix més, ja que la lectura augmenta en un 36% respecte les altres èpoques de l´any.

Teatre amateur. He tengut ocasió, en poc temps, d´assistir a diverses representacions teatrals fetes per persones i grups no professionals. I he de dir que en tots els casos he quedat del tot satisfet. Obres plenes d´interès, bona dicció i bon fer dels actors i una direcció de nivell. Val la pena recolzar aquest tipus d´iniciatives, qui sap si d´elles en surtiran professionals.

De Paquito a Francisco. El violinista Francisco García Fullana, poc a poc, passa a passa, es fa un nom dins el món de la música, a nivell internacional. Quan encara no havia acabat d´assaborir un disc que m´ha enviat des dels Estat Units amb el títol de Through the Lens of Time nominat a premis de la Radio clàssica austríaca i de la revista Forbes, quan encara era calent l´envio, ens arriba la notícia que el nostre Francisco ha estat guardonat amb el premi Avery Fisher Career Grant, un guardó que abans han rebut persones avui consagrades com Joshua Bell.

Quasi res! Enhorabona!

Compartir el artículo

stats