Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de Ronda

Va de conferències

-Ribó. Tot i que feia molt de fred, un dels dies més freds d´aquest hivern, segons diuen les cròniques, la llibreria Lluna va tenir una considerable resposta de públic a la con­voca­tòria de la conferència que, sobre Pascual Ribó va oferir l´escriptor i home eclèctic com pocs, Pere Morey. La cita fou el passat dia 27 a la seu de la llibreria.

-Més conferències. Les dues que oferirà Antoni Pizà, col·laborador d´aquest suplement. La primera el proper dia 21 de març a l´Acadèmia de Belles Arts de Sant Sebastià (Carrer Can Campaner, 4 de Palma) sobre música i discapacitat. Hi haurà il·lustracions musicals amb Victor Uris, d´Harmònica coixa blues band. Però també, el 27 proper el musicòleg parlarà al renovat Casal Balaguer, sobre Pere Miquel Marquès i la seva òpera El reloj de Lucerna, que es podrà veure l´abril a la temporada d´òpera del Teatre Principal, entitat organitzadora de la xerrada.

-Bretón. I ja que parlam de Pizà, esmenatarem que el felanitxer no atura de fer feina i descobrir noves partitures. El passat dia 21 de febrer la Fundación Juan March de Madrid va estrenar dins el cicle Aula de Reestrenos el Quinteto de cuerda y piano de Tomas Bretón. Aquesta obra ha estat descoberta per Maria Luisa Martínez y Antoni Pizà que han fet una edició critica que serà publicada en breu.

Compartir el artículo

stats