Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Parera, ermita i exposició

Ermita de Son Amer. P.E.

Conversa. Arran de l’estrena a Mallorca de la seva Obertura per a un nou dia, he compartit taula i conversa amb Antoni Parera Fons. La música, els compositors, els intèrprets, el món dels enregistraments, la producció artística, l’òpera... tot això i més sortí a rotlle durant les més de dues hores de companyia. Al final em regalà un enregistrament, poc conegut aquí però de ressò internacional, titulat Les trente-trois noms de Dieu, amb el nostre músic al piano i amb la veu del gran José van Damm, un dels barítons de referència de la segona meitat del segle passat. Molt recomanable.

Son Amer. És de justícia dir que des de fa un temps, La Serra està plena d’indicacions que faciliten les caminades. Fins i tot moltes porten una referència temporal que indica quin temps falta per arribar al lloc senyalitzat. Però encara queden indrets interessants als quals només hom hi arribar si sap les tresques. En concret l’Ermita de Can Amer, restaurada pel Consell Insular de Mallorca i a la qual s’hi arriba des del refugi del mateix nom, prop de Lluc. No hi ha cap cartell que indiqui el camí a seguir, i val molt la pena arribar-hi.

Torres. Molt recomanable l’exposició de dibuixos de Vicenç Sastre sobre algunes de les Torres de defensa que hi ha a Mallorca. Lloc, el Museu de Sant Carles del Dic de l’Oest de Palma.

Compartir el artículo

stats