Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Olives, Circ, Exposició

Èxtasi dionisíac, 50-40 aC. Marbre.

Collita. A través del blog d´Antoni Font Gelabert he sabut que la collita d´olives d´enguany és de les millors dels darrers temps. L´activista i defensor del Barranc de Biniaraix escriu: "L'esplet d'oliva d'enguany al Barranc ha estat espectacular. El nostre veinat, en Pere de Can Pa i Peix, diu que no havia vist mai una anyada com aquesta, i augura que jo no ho tornaré a veure!"

Bover. Quina meravella el darrer espectacle del Circ Bover, Sentinel, presentat fa unes setmanes al Teatre Principal de Palma. Supera els anteriors, que ja és dir molt. A Mallorca han creat escola, sens dubte. Avui el nom d´aquesta companyia, després de més de deu anys de fer bona feina, és conegut per tot arreu. Sebastià Jordà i el seu equip són un referent.

Mites. Coincidesc en el Caixafòrum de Palma amb la historiadora Catalina Penyafort i un grup d´estudiants d´Història de l´Art, a l´exposició Art i Mite, els déus del Prado. Visita guiada, amb una explicació de luxe a càrrec de la també historiadora Teresa Salom. Una delícia. Zeus, Prometeu, Atenea, Hermes, Hércules... tots aquests déus se´ns apareixen com si fossin nostres. De fet també són part de la nostra cultura mediterrània. O no? L´exposició restarà oberta fins el 18 de febrer.

Compartir el artículo

stats