Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Dionís a taula

Un vi per gaudir i beure en qualsevol moment

Un vi per gaudir i beure en qualsevol moment

El celler Pere Seda de Manacor, remet al malnom de Pere Reus Morro qui a final del segle XIX i principi del XX era tota una referència en el món del vi a l'illa, amb cellers a Palma, Felanitx, Porreres. Fins i tot, ell i el seu fill Llorenç en varen obrir un a Xile, que encara continua i que és conegut com Vinos Santa Catalina. Els nets de Pere Reus regenten actualment el celler Pere Seda, de la DO Pla i Llevant. Presenten el Criança 2016 amb una nova imatge creada per David Robles (DRBB Studio), que usa la llatra per remarcar el caràcter mallorquí d'aquest celler.

L'anyada de 2016 té un cupatge de Cabernet Sauvignon (43%), Merlot (44%), Callet (12%) i Sirà (1%). Després d'una estabilització en dipòsit, roman 12 mesos en botes de roure i dotze mesos més en botella. És un vi d'un vermell viu robí. Al nas, hi ha notes de roses i de fruita madura. Té un pas amable, és llépol, amb un punt de caramel. És un vi fácil de beure i molt versàtil per gaudir-lo en qualsevol moment.

Compartir el artículo

stats