Preparant la fi del món.- I quan es va obrir el setè segell tot fou silenci en el cel. Vaig veure els set àngels davant Déu amb les set trompetes. Trons i llamps, tot com un terratrèmol.

Així comença el relat que relaciona les Set trompetes amb la preparació de la fi dels temps. Segons escriu Sant Joan a l´Apocalipsi la primera trompeta portarà foc i destrucció a la terra, la segona matarà els éssers marins... i així fins la setena que servirà per anunciar que "el regne del món és del Senyor i de Crist que hi regnaran pels segles dels segles".

La Coral Universitat de les Illes Balears i la Banda Municipal de Música de Palma presenten anit Les set Trompetes de l´Apocalipsi, una obra musical d'Óscar Navarro, el compositor alacantí repetidament premiat i autor de diverses bandes sonores i que amb la música de La Mula optà als Premis Goya 2014.

El concert, que tindrà com a escenari el pati de la Misericòrdia de Palma (21.30) es realitza conjuntament amb "Mallorca sense fam" i vol sumar-se als reconeixements que es faran aquest cap de setmana al director Rafael Frühbeck de Burgos, qui morí fa dos dies i que des de la seva joventut va tenir molts contactes amb les Bandes de Música.

I feel pretty.- També anit i a l´Auditòrium de Palma (20h), Josep Vicent tancarà la que ha estat la seva primera temporada d´abonament com a director titular de l´Orquestra Simfònica de Balears. Hi ho farà amb un programa sobre el qual hi planeja l´esperit del jazz. Des del Bolero de Ravel, la més jazzística de les composicions del mestre francès i concebua com a ballet, fins les melodies de West Side story de Bernstein, passant per Gershwin i alguns musicals de Schönberg i Lloyd Weber. Andreu Riera l´acompanyarà en el trajecte com a solista de la Rapsody in Blue una de les obres clàssiques més populars i conegudes del segle XX.