Suscríbete

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Opinió | L’atmetlla s'adreça en el Metropolitano

El Mallorca asalta el Wanda Metropolitano

Sense cap dubte, l’ametlla s’ha adreçat en el pitjor escenari possible. Acabant un partit amb dos davanters i sumar els tres punts amb gols d’un central i un mitja punta: així ha resolt el difícil tràngol el Mallorca davant l’Atlètic de Madrid, que, de moment, és el campió de la lliga.

Tothom té dret a marcar, i els dos gols, un de Russo i l’altre de Take Kubo, a més a més, han estat magnífics. Una victòria sorprenent i impactant: per l’escenari, pel rival i pel moment anímic que patia el Mallorca quan s’ha presentat al Wanda Metropolitano. El partit dels mallorquinistes i, evidentment, el resultat no han pogut ser millors. No feia falta jugar molt bé per millorar els darrers partits, però avui l’equip de García Plaza ha confiat en si mateix i, llevat dels primers minuts de la primera part, els jugadors s’han tranquil·litzat i han començat un altre partit més concentrats.

Com sempre, ens quedam amb el resultat, que, al cap i a la fi, és el que compta, però avui l’actitud i el grau de concentració de l’equip han estat més que notables. Mirat des de qualsevol punt de vista, és una sorpresa monumental, però el resultat i la seva legalitat no deixen cap dubte. El del Wanda haurà estat el primer partit en què els canvis introduïts per García Plaza ha donat el fruit esperat, sobretot l’aparició de Take Kubo, que ha resolt un contraatac i un gol espectacular que hauran significat allò que en diuen “tres punts d’or”. Una victòria clara, merescuda i que el més optimista encara no se la creu.

Ens consta que molts d’aficionats s’han estimat més anar a veure els llums de Nadal que passar pena davant el televisor i que, quan han sabut el resultat, els l’han hagut de repetir vàries vegades. Els tres punts que suma el Mallorca signifiquen cent cavalls de força per a un equip que havia entrat en una perillosa dinàmica negativa. Ara veurem si és capaç de gestionar-los divendres que ve a Son Moix, contra el Celta.

Compartir el artículo

stats