Suscríbete

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Anàlisi | El Mallorca treu del solc l'Espanyol

El millor comentari del partit i del resultat el va fer el mallorquí Sergi Darder: «El Mallorca ha competit més bé que nosaltres». Més clar ja no es pot dir. El torcebraç que el Mallorca i l’Espanyol feren al camp i a les banquetes, el guanyaren clarament els de Luis García Plaza. Aquest resultat magnífic, que fa que el Mallorca ja tingui set punts, és fruit de la bona feina de tot l’equip, un grup de jugadors compromesos i que en cap moment no afluixaren. A més a més, els mallorquinistes superaren en gairebé tots els aspectes l’Espanyol, que no tingué ni una sola oportunitat de marcar: ni un sol xut entre els tres pals. Podríem concloure dient que el Mallorca va treure del solc l’Espanyol.

Una floreta, un avís, un desig..? Mai no sabrem amb quina intenció Vicente Moreno va parlar del seu exequip. «El Mallorca podria ser una de les revelacions de la temporada». Ho digué abans de viatjar a Palma i aquestes paraules no han estat gratuïtes, encara que formen part del típic discurs que fan del rival tots els entrenadors. Després del resultat d’ahir, podria ser que es reafirmi en el que va dir. El que és cert és que l’Espanyol només suma dos punts i encara no ha marcat cap gol.

Molts dels futbolistes de la tornada del Mallorca a primera varen estar a les ordres de Vicente Moreno, entre els quals Baba i Take Kubo, dos dels homes més destacats del partit d’ahir. Sobretot l’africà va saber desbaratar tot el joc de l’Espanyol al centre del camp. Pel que fa a Take, ara mateix és imprescindible, però no seria just deixar de banda la resta de l’equip. Començant per Reina i acabant per Amath, tots posaren tot quant saberen per aconseguir una victòria merescuda i possiblement curta. Ara arriba la pausa per als partits de seleccions, una treva que anirà mel a l’equip de Luis García Plaza i que li servirà per recuperar efectius.

Compartir el artículo

stats