Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Opinió

Salva sevilla: llum a la foscor

Als aficionats al futbol no els hauria sabut gens de greu pagar l’entrada i un poc més per veure en directe el gran gol que va marcar Salva Sevilla. El jugador més veterà de l’equip -aviat tindrà 37 anys- es va inventar una acció de màxim nivell per fer el dos a zero davant l’Almeria, resultat que servia per sentenciar un partit que no va ser gens fàcil.

A més a més, la jugada arribà precedida d’una pilota que Baba va capturar i que resolgué Salva Sevilla després de rebre-la d’Abdon Prats. Un magnífic gol, net i sense cap possibilitat d’esser defensat. Possiblement una d’aquestes jugades que només saben fer grans futbolistes i que tenen una clarividència especial que no capten els altres. El jugador, nascut precisament a Almeria, va posar llum a la foscor amb el seu gest, propi de qualsevol que pugui competir a la Champions.

Aquest diumenge, va semblar que el Mallorca jugava fora camp, ja que, amb el dos a zero, hi mantingué la concentració necessària per neutralitzar el joc aeri de l’Almeria i sobretot del nigerià Amu Sadiq i el seu 1,92 m d’alçada. L’equip de Luis García Plaza va saber corregir tot el que havia fer malament davant l’Espanyol. L’únic que no entenem del tècnic mallorquinista és el que fa, o, més ben dit, el que no fa amb els canvis. Ara bé, tampoc no li podem qüestionar res, perquè la victòria li va ser favorable.

El Mallorca suma tres punts clau davant un rival directe, continua al capdamunt de la classificació i amb el recompte de gols a favor, en relació amb l’Almeria.

A tot això hi podem afegir que és l’equip més poc golejat de Primera i de Segona Divisió, amb 13 gols en contra. Dissabte que ve, a les nou del vespre, a Logronyo, tindrà una altra oportunitat de refermar les bones sensacions deixades amb el dos a zero, i amb el record del gran gol de Salva Sevilla.

Compartir el artículo

stats