Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Opinió | Perdre o sumar un punt

Real Oviedo - Real Mallorca

Avegades hem qüestionat l’actitud dels jugadors del Mallorca, però avui no se li pot dir res a un equip que ho ha donat tot, que s’ha avançat amb un clar zero a dos en el marcador però que ha tengut problemes, un dia més, en jugades d’estratègia.

El camp no estava per floritures: fred, aigua, fang i no gaire bon drenatge per un vespre, com el d’ahir, en què la meteorologia no va ajudar gens ni mica. Veure l’alineació inicial on no figura un home com Salva Sevilla al costat de Ruiz de Galarreta, era molt significatiu: en el terreny de joc era impossible que la pilota tingués un desplaçament correcte, per tant la decisió del tècnic mallorquinista va ser encertada.

El Mallorca va saber adaptar-se millor a la primera part, però segurament l’Oviedo va tenir un poc més de fe, no es va rendir i va aconseguir el que pareixia més difícil; empatar un partit que perdia des del minut 15, gràcies a dues accions a pilota aturada. El mal endèmic de l’equip de Luis Garcia Plaza que en dos partits han encaixat cinc gols d’aquesta manera.

Vist el desenvolupament del partit, era evident que qualsevol dels dos equips podia guanyar, per tant haurem de valorar justament l’empat. I també es cert que el Mallorca ho va intentar fins el darrer moment ja que va acabar jugant a l’àrea de l’Oviedo però sense crear cap oportunitat clara de gol.

Ha estat una llàstima perquè els mallorquinistes haurien pogut liderar la classificació, després de la derrota de l’Espanyol a Las Palmas, el que vol dir que la categoria no regala res.

Per tant, i depèn com es miri, el Mallorca ha sumat un punt davant la possibilitat de perdre els tres.

El que sí ha perdut és a Iñigo Ruiz de Galarreta per diumenge que ve a Son Moix, precisament davant l’equip canari. El jugador va veure la cinquena targeta groga en una falta que hauria pogut evitar.

Compartir el artículo

stats