Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Opinió

El gol no existeix per al RCD Mallorca

El dia en què el Mallorca va rematar més vegades entre els tres pals, inclòs un penal que va tudar de mala manera Salva Sevilla, els mallorquinistes varen mostrar una falta de punteria alarmant i de vegades desesperant. L’equip més o menys té clar com ha d’envestir cap a la porteria, però de cap manera no encerta a fer gol. Si hi afegim que anit passada Tomeu Nadal, el manacorí porter de l’Albacete, va ser el millor del partit, la frustració ja va ser total.

Luis García Plaza continua fent proves, però l’assignatura pendent, però que molt pendent, és el gol. Més ben dit, la pilota, que no hi ha cap jugador que la sàpiga fer entrar de cap de les maneres al fons de la porteria.

L’Albacete només va tenir una possibilitat de marcar, possiblement la més clara de tot el partit, al marge del llançament de penal de Salva Sevilla. En una acció que podríem qualificar de grotesca, el Mallorca va regalar una pilota clara de gol en una acció que en principi havia de crear perill a l’àrea de l’Albacete.

La falta favorable als mallorquinistes es va convertir en una jugada entre Manu Fuster, que estava totalment tot sol, i el porter Manolo Reina. El futbolista, com molts d’altres, va justificar perquè juga a Segona, quan envià la pilota on no va poder arribar Ortuño.

Va ser un més dels despropòsits d’aquest partit, que tornà a registrar un empat a zero i que certifica els greus problemes que té el Mallorca per marcar. La solució no es presenta fàcil i el cert és que la situació pot canviar qualsevol dia.

Ara per ara, però, i amb els elements de què disposa Luis García Plaza, no sembla que la tendència pugui ser diferent.

Dilluns el Mallorca viatja a Madrid per enfrontar-se a l’Alcorcón, sempre que la crisi sanitària ho permeti. Esperem que sí.

Compartir el artículo

stats