Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Anàlisi

Adéu a la lliga de la pandèmia

Que un lateral esquerra marqui un gol, no és res excepcional, però que l'anoti un jugador del Mallorca, Lumor, ja es pot considerar notícia. Primer perquè Lumor s'estrena com a golejador mallorquinista i segon perquè l'acció ve després d'un servei de corner, després que el Mallorca n'hagi llançat més de 160 i sense cap resultat durant tota la temporada.

Aquest detall, el gol de Budimir a una passada de Xisco Campos (de les poques que deu haver fet) i el debut del mallorquí Obrador, deuen ser de les poques coses destacables i extraïbles del partit d'ahir. El del Sadar va ser el darrer d'aquesta estranya i feixuga temporada, disputada en silenci, sense públic a les graderies i amb la sensació de no haver vist cap partit espectacular.

El Mallorca ha acabat a Pamplona amb el mal somni i ho ha fet, com a mínim, de manera digna i més o menys competint davant un equip, Osasuna, que fa setmanes que va fer els deures. Els navarresos, l'únic que ha estat capaç de guanyar al Barça al Camp Nou, va ser amb el Mallorca un dels equips debutants i ha acabat gairebé a punt de classificar-se per disputar l'Europa League.

És el que ha fet el Granada, l'altre debutant, firmant una gran temporada. Tot el contrari dels mallorquins que han anat de rota batuda tot l'any i passant més de mitja lliga en zona de descens. El futbol mai no s'acaba, tampoc per el Mallorca que s'haurà de posar a fer feina ben aviat si vol tornar a la màxima categoria.

Compartir el artículo

stats