Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Anàlisi

Budimir, imperial

Recordar que el València ha marcat en l'únic xut entre els tres pals diu molt poc del rendiment d'un equip que aspira a classificar-se per jugar la Champions i que ja hi competeix.

Dit això, el Mallorca va esborrar i ridiculitzar l'equip de Celades. Quan eren onze el València ja perdia per tres a zero, i així continuà quan eren deu, a conseqüència de l'absurda expulsió de Parejo.

Sense l'organitzador del joc valencià, el Mallorca es va imposar en tots els racons del camp gràcies a un home que acaparà tota l'atenció, com fou Ante Budimir. El davanter va ser el millor del partit, amb dos gols i una assistència per a què Dani Rodríguez fes el quatre a zero. Si hem destacat el croat, és senyal inequívoc que tots els plans sortiren de meravella a Vicente Moreno.

El tècnic valencià va plantejar un 4-4-2 i va deixar anar l'experiment dels tres centrals. Però creiem que Moreno devia pensar que amb Cucho i Budimir, sí que podia plantejar aquest sistema.

Ahir, a Son Moix, tornà a funcionar el passadís de seguretat, amb l'excel·lent rendiment de Valjent i Raillo, un altre gran partit de Baba i el feiner de Budimir al davant, acompanyat del Cucho Hernández.

La golejada al València també va servir per veure que ara el Mallorca sí que té banqueta: l'entrada de Cucho va fer seure Take Kubo i el debut de Pozo també va ser per crear bones expectatives, però sobretot per donar l'impuls que necessiten els mallorquinistes per allunyar-se de la zona calenta de la classificació.

Compartir el artículo

stats