Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Análisi

Juguen al límit i perden

No havien passat ni cinc minuts i la meitat dels jugadors del Mallorca ni tan sols havien ensumat la pilota. Al que feia sis, l'equip ja perdia. Una badada monumental i la falta de concentració de Baba provocava un penal clar i el Betis es trobava en el millor dels escenaris: arribava el descans i el marcador electrònic ja assenyalava un inquietant zero a dos. Esperava tota la segona part i Vicente Moreno ho va tenir clar: Baba, a la dutxa i Lago, a l'esquerra de l'atac, on va funcionar com mai, però sense punteria

Possiblement el Mallorca d'ahir hagi estat el que ha creat més oportunitats clares des que va començar la temporada. Però els davanters, ben conduïts per Take Kubo -sense cap dubte el millor-, varen evidenciar una falta de qualitat tècnica alarmant. S'encadenaren una sèrie de jugades que -com diuen ara- eren gol a gol. En canvi, acabaren en res o res. El porter del Betis va firmar una autèntica exhibició desbaratant totes les accions ofensives del Mallorca. També Reina va evitar qualque gol més, però el partit d'ahir era per, com a mínim, empatar-lo i aprofitar les travelades del Celta i de l'Eibar.

En tot cas, els mallorquinistes feren el que pogueren i jugaren al límit, però per no-res. Una altra jornada jugaran pitjor i no perdran. No deixa de ser simptomàtic que el Mallorca perdi sis punts davant el Leganés, que no n'havia guanyant cap, i del Betis, que no ho havia fet fora camp. I, atenció, el que ve ara (Camp Nou i Balaidos) no és per ser optimistes.

Compartir el artículo

stats