Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Anàlisi

Oli a un llum

Aquesta vegada, ni pals ni penals ni VAR, simplement gols, i tots dos ben legals. Ha estat com qui posa oli a un llum, ja que el Mallorca ha aconseguit guanyar.

La segona victòria de la temporada arriba al moment clau per alimentar la plantilla amb il·lusió i ganes per continuar competint. És ben ver que l'Espanyol va ajudar molt perquè fos així, però això no lleva gens de mèrit a l'equip de Vicente Moreno. Tot i el nerviosisme, el Mallorca va saber abocar-hi un poc més d'interès per quedar-se els tres punts.

Sabem que no ha sortit de la zona de descens, però també és cert que la classificació està molt igualada i que en qualsevol moment la situació pot canviar.

El d'ahir a Son Moix no va ser un bon partit, perquè, entre altres coses, tots dos equips no volien perdre. Arrencant amb una bona actuació defensiva, era qüestió d'esperar una jugada aïllada i els mallorquinistes la saberen aprofitar dues vegades. Havien de guanyar de totes totes, encara que fos amb la panxa de Budimir per fer el primer gol i aprofitar una greu errada de la defensa de l'Espanyol per fer el segon, obra de Salva Sevilla. L'andalús, tot i que va perdre més pilotes de les desitjables, va millorar molt el seu joc, si el comparam amb partits anteriors.

La victòria ha vengut en el millor moment, en una setmana de descans i amb temps suficient per encarar el que dicta el calendari.

Compartir el artículo

stats