Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Análisis

PRATS, EL VAR I ADURIZ

El reconeixement del club i de l'afició a Aritz Aduriz va ser el correcte, senzill, natural i, sobretot, un gest poc habitual. Tot i els problemes econòmics que es vivien en aquella època, el davanter va deixar un gran record a l'illa, però ahir vespre no crec que s'ho passàs gaire bé des de la banqueta i mirant el que feien el seu exequip i l'actual.

Quan va tornar a la gespa de Son Moix, l'Athletic millorà, però Aduritz no va poder fer gaire cosa . Ara bé, sí que va tenir una gran oportunitat per desfer l'empat i la va desprofitar, gràcies que Reina va endevinar la trajectòria de la pilota. Minuts abans, Abdon Prats també havia tudat un llançament que hauria d'haver entrat i significat els tres punts, però no va agafar ni porta; això és més greu.

L'acció de Take Kubo dins l'àrea va ser una de les poques coses rescatables, però podem posar mecions que la majoria d'aficionats es demanen si Prats era el jugador més indicat per llençar el penal. Va ser una errada greu que, si té un poc de sensibilitat, li deu coure.

És ben cert que els qui xuten els penals són els qui els fallen, però que la pilota no vagi entre els tres pals diu molt de la qualitat tècnica del jugador. Aquest tipus de regals no es poden permetre a Primera Divisió. A Son Moix, tant el Mallorca com l'Athletic tingueren a tocar els tres puns, també la derrota i acabaren empatant; difícil d'explicar.

Compartir el artículo

stats