Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Anàlisi

Torna la Segona A

Està vist que, en futbol, les victòries o els objectius marcats i assolits de vegades no tenen res a veure amb les subtileses del joc, però sí amb qüestions mentals, passionals i amb “molta testosterona”.

Ahir, al Municipal d’Anduva -un camp que, per cert, no es va arribar a omplir-, el Reial Mallorca va picar pedra de valent, va saber mantenir l’avantatge del partit d’anada a Son Moix i, finalment, va complir els pronòstics que el situaven com a favorit per salvar l’eliminatòria. La gesta té mèrit, encara que segurament n’hi haurà que el relativitzaran, perquè el Mirandés era, en principi, l’equip més complicat dels altres tres campions.

Per tant, enhorabona a l’equip que dirigeix el tècnic valencià Vicente Moreno, que ha sabut gestionar els moments clau dels més de 180 minuts, que de vegades algun futbolista els ha jugat al límit de les forces.

Ahir, a Miranda de Ebro, el Reial Mallorca va tornar al futbol professional (adjectiu que ens sembla una redundància, perquè ni els jugadors ni el cos tècnic no són aficionats).

Va jugar el partit amb una actitud molt seriosa; tothom concentrat i sense donar gaires opcions a un equip bastant més limitat tècnicament que el mallorquí, com quedà constatat fa una setmana.

Un guanyador just

El decisiú partit de la tornada no fou fàcil, però ens és complicat rescatar qualque jugada de mèrit que hauria pogut desnivellar el zero a zero inicial. El Reial Mallorca és el guanyador just de l’eliminatòria, la categoria és seva. Ara és qüestió que fili molt prim per no cometre els mateixos errors que altres temporades.

Compartir el artículo

stats