Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

No vagi per dit | Els veïnats de Porto Cristo: farts de renous i velocitat

El carrer Bordils de Porto Cristo, també conegut com la Costa den Blau i situat a la primera línia de costa davant la platja, sol ser un carrer transitat de dia però també tranquil de nit. Una tradició que aquest estiu no du punt de cumplir-se. Veïns, llogaters i hotelers de la zona están farts se sentir, de nit i fins ben entrada la matinada, “motos i ciclomotors” que aprofiten el desnivell per fer-hi curses o per, simplement, demostrar quin dels seus motors fa més renou. El problema, lluny de ser puntual, ha fet que uns quants propietaris de cases i pisos dels voltants hagin protestat i alertat sobre el malestar de molts estrangers que els hi tenen llogat els immobles i que duen nits sense dormir: “Si això no atura sen aniran. I són gent que fa anys que hi viu també a l’hivern… però arriben a estar farts”.

Els ciclistes també es queixen

Per altra banda i seguint a Porto Cristo, un grup d’aficionats a la bicicleta han denunciat davant l’ajuntement de Manacor “la quantitat inassumible de trànsit” i els molts de cotxes que circulen a una velocitat inapropiada pel Camí dels Presos (zona del Rafal Pudent i Son Mas de la Marina). “Per les característiques d’aquesta carretera secundària, això suposa un perill tant pels propis conductors, com per nosaltres, els ciclistes que el que volem és sortir a voltejar per gaudir de la natura i dels camins rurals del municipi”.

“Hem comunicat aquest fet a l’Ajuntament per correu electrònic, però no ens fan cas. Estam cansats. Si no podem gaudir de les carreteres secundàries, per on hem d’anar?. 

Compartir el artículo

stats