Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Obituario

Mor als 102 anys l'amo en Xisco Torres, l'home més longeu de Maria

Xisco Mestre Pastor, nascut el 16 de gener de 1919, era un home molt apreciat al poble del Pla

L'amo en Xisco Torres, fa uns anys a Maria.

Ha mort a l’edat de 102 anys Xisco Mestre Pastor, conegut per Xisco Torres. Va ser el primer veí de Maria de la Salut que va arribar als 100 anys i actualment era el més gran. L’amo en Xisco, un home molt apreciat dins el poble, va néixer el 16 de gener de 1919 en una família formada pel matrimoni de Jaume Mestre i Bel Pastor. Eren tres germans i una germana. El seu pare, Jaume Mestre, va ser policia municipal en temps de la República.

L’amo en Xisco sempre es va dedicar a les tasques de camp en diferents possessions. Es va casar el 1945 amb Maria Ferriol Morey, morta fa deu anys, i han tingut quatre fills: Jaume, Joan, que va morir fa uns dos anys, Bel i Xisco. Té també dos néts i quatre besnéts.

Va anar a l'escola amb el mestre Àngel Madrigal, del que solia contar anècdotes divertides i del que se sentia alumne molt orgullós i agraït. Va complir 7 anys de servei militar i va participar en la guerra civil al sud de la península. Va ser el que es diu una bona persona. Descanseu en pau, l'amo en Xisco.

Compartir el artículo

stats