Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

No vagi per dit | Una «broma» de 27 quilòmetres per Catalina Soler

Soler, durant la prova.

La tinent de batle de l’ajuntament de Felanitx, Catalina Soler, ja té una nova fita per posar al seu currículum. I és que aquest cap de setmana ha acabat amb bona cara la prova ‘curta’ del Camí de Cavalls menorquí. Un repte de 27 quilòmetres que segons ella mateixa explica «va començar de bromes» amb una amiga i que mesos després ha acabat de manera victoriosa. Això sí, com els bons atletes Soler ha hagut de conviure dos mesos amb una petita lesió al peu que no li va impedir, emperò, competir aquest diumenge fins a la meta. 

Plens presencials | sí o no? 

Seguint amb l’actualitat política felanitxera, pareix que la normalitat post-pandèmia també podria arribar als plens municipals, que aquest mes de juny ja tornarien a ser presencials, és a dir amb tots els regidors locals a una mateixa sala, cosa que no passa des de fa més d’un any.

Però així com a Felanitx sembla que tot anirà per a bé, al municipi veí de Manacor no ho tenen tan clar i continuaran per via telemàtica. Dos arguments de pes han primat per, de moment, continuar com fins ara: perquè per tots els regidors i els mitjans de comunicació (que poden veure’l en directe i repetit des de casa després) s’hi troben més còmodes i, sobretot, perquè la sala de plens manacorina és tan estreta que l’espai físic no dóna per poder cumplir amb les distàncies de seguretat marcades entre un i altre dels 21 representants. 

Compartir el artículo

stats