14 de noviembre de 2018
14.11.2018
Diario de Mallorca
Dijous Bo

"Sense la implicació de tots, sota la coordinació de l'Ajuntament, no seria possible fer aquestes Fires"

Entrevista a Antònia M. Sabater Martorell. Regidora de Fires, Dijous Bo i del Museu del Calçat i de la Pell

14.11.2018 | 19:28
Antònia M. Sabater Martorell: "Cada any intentam que hagi algun acte nou".
 
P Mirant una mica cap enrere, quina impressió teniu de les fires que heu organitzat aquestes setmanes?
R Estic molt contenta, malgrat  que la pluja ens va fer suspendre molts d'actes de la segona fira. En general tot ha anat molt bé; i el més important és que la gent ha gaudit molt tant dels actes més tradicionals com dels més nous.
 
P Hi ha hagut novetats en el marc de les Fires?
R Cada any intentam que hi hagi algun acte nou. És important perquè crea expectació però no deixam de banda tot allò que funciona i allò que, amb els anys, és ja una tradició.
 
P Quin paper hi han jugat els veïnats i associacions?
R És un paper fonamental. Sense la implicació de tots, sota la coordinació de l'Ajuntament, no seria possible fer unes fires que tenen devers 20.000 visitants o un Dijous Bo que reuneix unes 150.000 persones.
 
P Hi haurà més freqüències de tren per visitar la Fira del Dijous Bo?
R Com cada any, Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) habilita freqüències especials, tant el dimecres com el dijous. És un servei molt demandat i molt útil per arribar a Inca i per gaudir dels més de 8 quilòmetres d'exposició.
 
P I aparcament per als que optin per transport privat?
R Així és. Enguany s'han habilitat quatre solars per aparcar-hi i comptam amb dos aparcaments públics. Posam a disposició dels visitants més places que l'any passat. Però la nostra recomanació és emprar el transport públic. 
 
P Quina extensió ocuparà el Dijous Bo d'enguany i quants de firaires hi participaran?
R Les xifres enguany són similars al passat any. Comptarem amb poc més de 8 quilòmetres d'exposició i unes 620 paradetes. És tanta l'afluència que enguany s'han quedat fora més de 130 peticions d'expositors.
 
P Algun consell per viure aquest dia tan especial?
R Veniu-hi amb temps i sense pressa per poder gaudir del que es coneix com la fira de fires. Tenim molt per oferir durant tota la jornada.
 
 
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Restaurantes en Part forana

Los mejores restaurantes en Mallorcaa

Descubre los mejores restaurantes en Mallorca: Calvià, Sóller, Alcúdia, Manacor... y disfruta de tu tiempo libre con la mejor gastronomía.


¡Síguenos en las redes!